注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

2017

OPENRANGE

 
 
 

日志

 
 

CRAZY ENGLISH B -- 100 sentences  

2009-10-11 23:44:03|  分类: 英语学习 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

      1. Any more?  还要吗?
2. Are you alone?  你一个人吗?
3. Are you ready?  准备好了吗?
4. Be my guest. 请便/别客气/我请客
5. Can you believe it?  你能相信吗?
6. Don’t argue!  不要争辩!
7. Don’t be childish.  别那么孩子气。
8. Don’t bother.  不必麻烦。
9. Don’t get upset.  不要烦恼。
10. Don’t mind me.  别管我。
11. Did you get it?  你懂了吗?
12. Forget it!  算了吧!
13. Enjoy yourself!  尽情享受吧!
14. Get off my back!  我受够了!
15. Go ahead! 请便!
16. He gave me the cold shoulder. 他对我很冷漠。
17. He hit the roof.  他勃然大怒
18. He was a fake.  他是个骗子。
19. He’s bad medicine.  他是个丧门星。
20. Here you go.  好了/就这样
21. I am sorry to be late.  对不起我迟到了。
22. I disagree.  我不同意。
23. I don’t care.  我不在乎。
24. I have no problem with that. 对此我没有问题
25. I wish it were true.  我希望这是真的。
26. I’d be the last to know. = How would I know? / I really don’t know. / I have no idea. / I’m the wrong person to ask.  我怎么知道?/ 我真的不知道。/ 你问错人了。
27. I’d rather not.  我不愿意。
28. I’ll say.  就是嘛!
29. I’m full.  我吃饱了。
30. It slipped my mind.  我记不起来了。
31. It really got to me.  我太感动了。
32. It was all in vain.  一切都枉费心机。
33. It is beyond my means. 我买不起。
34. It’s a different way of life. 这是不同的生活方式
35. It’s fact.  这是事实。
36. It’s a good idea.  是个好主意。
37. It’s all the same to me.  对我来说都一样。
38. It’s driving me crazy. 简直要把我逼疯了。
39. It’s getting worse!  越来越糟了。
40. It’s inevitable.  这是不可避免的。
41. It’s my treat.  我请客。
42. It’s not going to happen again.  这种事不会再发生了。
43. It’s painful to admit it. 承认这一点是痛苦的。
44. It’s natural.  这很自然。
45. It’s up for sale.  这是供出售的。
46. Keep quiet!  安静!
47. Keep out.  切勿入内。
48. Let me explain.  让我来解释。
49. Let’s keep in touch.让我们保持联系。
50. Like what?  比方说?
51. May I go now?  我可以走了吗?
52. Mind your own business.  不要多管闲事。
53. Neither can I.  我也不能。
54. Never again.  没有下一次了。
55. Never mind.  算了;没关系。
56. No problem!  没问题。
57. Not in my lifetime!  不可能!
58. Now I understand.  现在我明白了。
59. Only yourself to blame.  只能怪你自己。
60. Parking is impossible.  请勿停车
61. Please forgive me.  请原谅我。
62. See you soon.  呆会见。
63. So far, so good.  目前为止,一切顺利。
64. So what?  那又怎么样?
65. Stay out of it.  你别管。
66. Take it easy.  别着急。
67. That depends.  那要看情况。
68. That doesn’t make sense.  那是胡说。
69. That doesn’t matter at all.  真的没关系。
70. That makes my mouth water. 真是让我垂涎欲滴
71. That looks easy.  看上去很容易。
72. That should be easy.  那应该很容易。
73. That surprises me.  真让我吃了一惊。
74. That’s against the law.  那是违法的。
75. That’s it!  就是这样!
76. That’s life.  生活就是这样。
77. That’s not fair.  那不公平。
78. There’s no hurry.  不用着急。
79. There’s not much hope.  没有多大希望。
80. There’s something wrong here. 这儿有点不对劲
81. Things are looking good. 事情看起来很顺利。
82. Well done!  干得好。
83. What a bore!  真是个惹人讨厌的家伙!
84. What a nice surprise!  真是另人喜出望外。
85. What a shame!  真是可惜!
86. What happened?  发生了什么事?
87. What’s the problem?  怎么回事?
88. What’s up?  怎么了?
89. Who knows?  谁知道啊?
90. Why not ask them?  为什么不问他们?
91. You bet!  当然!
92. You can say that again.  一点也没错。
93. You can’t be serious.你开玩笑吧/你不会是当真吧!
94. You know what I mean?  你懂我的意思吗?
95. You said it. 你说的没错/我也这么觉得。
96. You should apologize.  你应该道歉。
97. You should make up your mind.你应该下决心
98. You should save your money. 你应该节约钱。
99. You shouldn’t get your hopes up. 你不应该抱太大希望。
100. You are telling me. 说得太对了/我知道,还用你说。

  评论这张
 
阅读(298)| 评论(1)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017